ML installation causes computer continual reboot

Discussion in 'MacPostFactor' started by musicaustralia, Apr 29, 2017.

  1. musicaustralia

    musicaustralia New Member

    I was able to download the ML installer application and installation was set up on a separate hard drive. I chose the MacPostFactor auto installation setting for ML and the computer restarts and promptly shuts down and restarts continually with an error message.
    The only way I could stop this from happening was to manually switch off my machine and remove the hard drive with ML partly set up on it before restarting in lion, repairing disk permissions and then replacing the drive.
    Needless to say I have not yet successfully installed ML.
    Is this a known issue and what is an alternative installation method or fix as I need ML to run programs that won't run in anything higher.
    System: Mac Pro 2.1 2x dp 2.66Ghz with 16Gb Ram running Lion on one drive and El Capitan on another.
     
  2. musicaustralia

    musicaustralia New Member

    Ok, Did an install on a USB drive. Now begins with an apple logo and stays there. Assuming this is to do with the original 7300 video card? I have ordered a Mac version Nvidia GT8800 as a replacement.
    Will this solve the problem?
     
  3. musicaustralia

    musicaustralia New Member

    As a fix I ended up upgrading the video card to a GT8800 and using a different installer hack (Sfott).
    I was then able to boot without any problems.
    You could try macpostfactor once you have upgraded your card.
     

Share This Page

Share This Page

Join Swagbucks!
You Can Get Free Gift Cards For Shopping, Searching and Discovering What is Online at Swagbucks.com